Pengikut

Mustika's Guest

Sabtu, 14 Januari 2012

Cuti + Zoo + Doktor + Aku

Haiii...Exam da abis daa...
owg lain da balik kampung,
aku sibuk dok terconggoh kat sini..
haiii...kalau xkerana CHARITY FOR NATURE 17 Jan ni,
Lme dah aku cabut balik BP..



Fed up gak kengkadang bila owg tanya..

Kawan : Musz balik bila?
Aku : 18hb nanti? Hari Rabu...
Kawan : Hahhh???!!! Lewatnya? Ada exam lagi kew? (reaksi muka terkejot berok)
Aku : X la..Ada event (muka selamba malas nak jawab)

Bosan weh, owg tnya mcm2..Tnya lak bnda yang sama..
Aduh, dah mcm kat hospital plak bila Dr tnya Pesakit.
(aku ckp ni sbb aku pernah rasa mse aku msuk wad sbb kena demam denggi berdarah)
Ni antara dialog dia la..Aku x bpe ingat sgt r..Dah lama...


Doktor : Demam lagi ke hari ni?
Aku : Dah tak..
Doktor : Dah makan?
Aku : Dah...
Doktor : ada sakit perut lagi?
Aku : Dah tak...
Doktor : Ada muntah2 lagi?
Aku : Dah tak..
Doktor : Ada brlaku pendarahan lagi?
Aku : Ada..
Doktor : Banyak ke sikit?
Aku : Banyak..
Doktor : Normal flow atau over flow?
Aku : Over flow...
*dlm hati (aishh Doktor ni..Asik tnya soalan yg sama je..Penat nak jawab...)

mse tu ada gak terpikir nak record jawapan aku n kalau ada sesape tnya jew, aku bg recorder tu, then dyowg dgr sendiri..Ahahahahaa....

2 ulasan:

  1. Blogwalking kat sini :)

    jemput singgah ke blog :)

    BalasPadam
  2. Ok..xde malah..nanti saya singgah k..terima kasih :D

    BalasPadam

COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...