Pengikut

Mustika's Guest

Ahad, 22 Mac 2009

Dugaan...

Now,aku betul2 bingung dan tersepit dengan masalah ni...
Apa semua ni....
Kusut kepala aku....

Hatiku pedih kembali...



Ya Allah,Baru sebentar tadi Allah membuka mataku perihal dia...
Segala soalan timbul semula...
Bagaikan kuiz yang terlalu sukar terjawab...
Ya Allah,tabahkan lah hatiku..
Kuatkanlah hatiku untuk menerima ini semua..
Sesungguhnya hamba-Mu ini amat lemah...
Berilah aku petunjuk-Mu...

Mustika Kena HappY

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Cheer Up Comments & Graphics

Akhirnya....


  • Kowg Smua nak taw tak..Aku tgh happy ney..
  • Aku & pootera salju dah berbaik....
  • Walaupun kitowg juz kawan jew,tapi aku dah cukup lega...
  • Huh,pheww......
  • Kitowg dah boleh bergurau macam biasa..
  • dah leh tukar2 pendapat..
  • N saling tlg-menolong utk wat homewor..
  • kelakar kan aku ni??
  • Pasal ni pon nak cter...
  • yg penting skg ni,hati aku dah lega..
  • So,leh r aku tumpukan sepenuhnya dlm pljrn aku..
  • Exam dah tak lama lagi ni..
  • Aku,pootera salju,peterX & flying dutchman dah deal..
  • Kitowg deal result exam sape paling gempak..
  • Aku nak kalahkan pesaing2 aku..
  • Especially pootera salju..
  • hehe....
yang bahagia di sini:
~BidADaRi_kEciL~

Ahad, 1 Mac 2009

Subhanallah


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

fokus


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Hati Gelap


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Dosa & Iman


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Always Remember Allah


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Islam-Connecting People


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Saidina Ali r.a


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

IKHLAS


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Kecantikan Abadi


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Cinta Allah


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Sahabat Seperjuangan




Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Takwa


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Jom Charge...


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Belia Benci Maksiat


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Islam Is The Best


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

SAHABAT


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Ukhwah Fillah


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Iktibar Si Kunang-kunang


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Cinta Anugerah Dari Allah


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Love


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Yang dicari...


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Hargailah Ia


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Cari Hatimu


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

kau tetap dalam anganku


  • Lagu ini memberi sejuta kenangan kepada aku....
  • Terima kasih Pootera Salju kerana pernah beri ruang untuk BidADaRi kEciL di hati Pootera Salju...


KAU TETAP DALAM ANGANKu


Sekilas ku teringat
Detik-detik yang lepas
Indahnya perkasihan
Semacam ku rasakan
Tak sanggup rasanya
Sesaat ditinggalkan

Dan seboleh-bolehnya
Ku ingin mengikutmu
Walau ke lurah dalam
Aku sanggup terluka
Demi kerana sayang
Apa jua kurela
Jiwa dan raga

Engkau saja yang sentiasa
Bermain di fikiran
Tiap masa dan ketika
Tak terlintas di hati ini
Untuk curang kepadamu
Oh kekasih

Aku berharap pendirian engkau juga
Sama-sama pertahankan kebahagiaan
Walau diacu belati tajam mengugutku
Cinta aku kasih aku tetap untukmu
Sampai ke mati
Hanya itu mampu ku beri

Tersentak lamunan
Bila diri ini disentuh
Oleh seseorang
Ku cuba damaikan
Hati yang kian berkocak
Agar perasaan sedihku ini
Tidak nampak

Di pusara ini
Ku sedia berdiri
Bersama doa-doa
Tak putus kuhulurkan
Itulah tanda kasih... kasih
Kasih yang sebenar

Wajah dan senyumanmu
Sentiasa kuangankan
Aduhai sayang oh...

Cinta aku


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...