Pengikut

Mustika's Guest

Khamis, 22 Disember 2011

Balik Kampung


Errrmmmmmmm.............

Lama rasanya x update blog nih~
Tak berkesempatan la weh..
g pon tgh extra problems skg ni.
Thats why, instinct nak balik kmpg ni ++++
Ahahahaha...
1st reason aku nak balik kmpg ni sbb handphone aku da rosak..
hp aku rosak da weh..masuk air..
grrr! tgh kering ni la hp wat hal..2 hp lak tuh..

Sabo~ Sabo~
Ni balik kmpg ni nak try dicuss nak mak abah whether nak betilkan or campak je hp2 ni Sungai Rengit. ahahahah..xde r..Ingat nak betulkan..Byk cntc number dah xde dah skg ni...
So, kpda sspe yg nak cntc aku, leh cntc kat fb aku yew...MUSTIKA JOHOR...
Hah! Pasni jgn nak complain xdapat cntc aku la, aku x reply msg la, call msuk voicemail la..

Aku dah gtaw terang2 kat sini hp aku rosak..Ni nak balik kmpg Sabtu ni (24/12/2011) ni la betulkan hp la..

2nd reason plak sbb aku dah tension kat sini...Tension ngn nak exam n tension ngn sgla aktiviti + tension dgn system MYSIS yg menyakitkan jiwa & raga aku..
huuurrgggg! Marah ni!

3rd reason, aku nak balik uma nak jenguk family aku, mak bapak aku, adik2 aku..anak2 aku...Anak2 aku? Hah! Hari tu mak aku ckp anak aku dgr kata sakit..yg lagi 1 dah prgnant..Nak tgok gambar ank2 aku? Scroll ke bawah lagi..

HAH!! NI LAH GAMBAR ANAK2 AKU...
Comel x? Putih2 kan? Berbulu lagi..ahahahaha....

Seyes weh, aku sayang gila kowt aku kat mereka2 ni..

herrmmm...Sabtu ni nak balik kmpg dari TBS...Dah amik tiket dah..
Nak bertolak dari sana jam 2.30 petang..Naik Bas Mayang Sari hingga Pontian..
Maybe sampai Rengit dlm kol 8.00 malam r...
Semoga perjalananku berjalan dgn lancar~

2 ulasan:

COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...