Pengikut

Mustika's Guest

Sabtu, 23 Jun 2012

Bas Punya Pasal ^^

Hye !! Assalamualaikum semua !!
Hari ni Musz nak ceta sikit tentang
gelagat manusia especially warga2 UPSI
yang menggunakan bas Suasana Edaran
yang dah disediakan oleh pihak U
pada waktu puncak.
Tak kira la nak ke kolej ke kampus ke
balik dari pekan ke
nak g pekan ke.



p/s: Benda ni bukan untuk menjatuhkan reputasi
mana2 pihak.
bnda ni sekadar gurauan & kenangan
yang terindah bagi kami 
warga UPSI :D

KORANG ADA?! hehehe ^^

Khamis, 14 Jun 2012

Rakan Suai Kenal vs. Exam

Hai, Assalamualaikum & salam sejahtera, geng !! Lama sangat Musz tak post pape kan kat blog ni..ehehe..

*sorry..busy sikit  =p
Now, aku tgh jadi urusetia utk program MINGGU SUAI KENAL intake DIPLOMA JUN 2012/2013. Ni program kat Audi tgh run, aku sibuk berBLOG..hehehe...(maap..maap..maap..)
Dah la minggu ni exam. Saje gedik2 join semua2 ni..(kononnya nak release tension..heheheh)
Exam ntah jawab ape..byk x baca..hehehehe..asal baca/study je, bantal dah ajak tido ^^

Seriously sem ni busy sgt dengan program dinner la, program kat kampus la..kat UTM la..ni la antara koleksi gambar2 yang Musz simpan dlm sem ni ^^ (sorry gmbar x byk, xde camera T___T)




Setakat tu, ini saje la gambar sem 4, UPSI yg Musz masih simpan..kang kalau ada gambar lain, Musz post ye??? hehehehe...terima kasih ^^

COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...