Pengikut

Mustika's Guest

Ahad, 13 Februari 2011

Topeng Power Rangers

Cak!!!!!!!!!!!

Ske3....

Hari ni ntah kena aku rase ade yg xkena...
Xkena ape ye?

Hah! Aku dah thu dah...
Cam ni...

Aku ngn blue bear x contact langsung...
aduh!!! windunya kat dy...aaaahhhhhhhhhhhh!!!

Tapi dah dy kata xpayah msg...
Sbg insan yg mendengar kata,
aku akur n say YES je la...

Malas aku nak cakap byk..
T dy kata aku ni laser...
*Oppsss! Laser kew? hahahah...

Perangai aku dikata makin lama makin teruk...
*errrmmm...mmg trok pon...Ahakz!
Opppsss...ZIPPPP ur mouth....

Ala...xkisah la nak kata apa...
Dulu kata nak terima aku seadanya...
Now, dah jadi itu ini,
nak marah2...

Ok pew aku dah pesan awal2 dari zaman kawan2 dlu tu hah...
Dah jelas dah aku cakap aku ni x sebaik mana..

Tu la xnak dgr ckp mak...
kan mak dah kata, jgn kawan ngn dy...
Tu la dgil sgt...

hahahaha....
Now, terpulang...aku xrugi ppe coz aku mmg seadanya begini....
Bagi spe2 yang baru mengenal aku,
korang jgn terkejut ble aku dah mle buka "TOPENG"...

Topeng apa?
Topeng power rangers kowt...hahahah
ppe jew la weh...





bukan la!!!
ni topeng masquerade...
Alahai...mne topeng power rangers ni?


Hah!!! ni pon topeng power rangers!!


ppe info aku gtaw len kli yew...
mmmuahh la kat korang yg sanggup baca ni...
tq so much dear... :)
*berbunga hati aku ^^

Sabtu, 12 Februari 2011

BALIK KAMPUNG!

jeng..jeng...jeng~~~!!!!

huhuhu...lama sangat dah xde post pape kat sni...
hah,nak citer ni....

3 hari lepas aku dapat balik kampung...
huhuhu...suke sangat...

Knapa aku suke?
SBB aku punya suka la...alahai...

aku wat pew kat kmpung??
anyway, bukan aku balik bercuti semata-mata...
aku ade uruskan surat perjanjian pinjaman YPJ...

YPJ tu ape?
YPJ stand 4 Yayasan Pelajaran Johor...

Aku nak citer ni...
Leceh yang teramat sangat nak stelkan tawaran tu...

aduyai...dateline dy slase nextweek..
pdahal...slase tu Johor tntu la cuti....
cuti Maulidurrasul...

Nsib baik la pihak YPJ kasi chance anta lewat sikit...
p aku dah pos dah smlm...
myb hari ni o isnin dpan baru sampai kat YPJ...
Huh! Phew~~~....
Lega sgt..

BUT!
xstel smuanya lagi...
nak kena faks kan pula surat pembatalan PTPTN
&
surat penangguhan bayaran PTPTN..

Its takes a long time ma....
adui...
faks skjap jew...
uruskan dy punya la lme..

Tapi xpew...
duit punya pasal...
aku sanggup! ($_$)
hahahahah....




COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...