Pengikut

Mustika's Guest

Sabtu, 2 Januari 2010

KENANGAN MENYAMBUT TAHUN BARU 2010

>>Camne korang celebrate malam tahun baru 2010 korang??
>>Ok tak??

>>Aku celebrate malam tahun baru dengan situsi yang pelik dan tidak sihat malam tu...
>>Tak g mne² pon...
>>Dok uma & celebrate depan TV jew...
>>Celebrate dengan my beloved one, Muhammad Shidiq...
>>Kitowg msg²
>>Dia pun tak sihat...Asik batuk jew...Kesian dia...
>>Sampai termuntah²...
>>Dah la kdt dy tak bpe nak ader....
>>Kesian btol kitowg, msg sangkut² jew....
>>Tak lme lepas celebrate countdown & wishing happy new year, tetibe aku pulak yang pening kepala cam nak pitam..Aduyaiii...


>>Mmg betul² dugaan la....Kalakar btol...hahaha...
>>Yang sorang termuntah², yang sorang lagi pening kepala...
>>Hahaha...
>>Ni la tahun baru yang pelik..

>>Anyway, Selamt Tahun Baru 2010..
>>Tahun baru, azam baru...
>>Semoga kitong dapat menharungi cabaran & suka duka kehidupan menjelang tahun 2010 ni...Amin....
>>& semoga kitong dapat result STPM yang cemerlang & aku dapat result MUET yang ok...Amin ya rabbal Alamin......

COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...