Pengikut

Mustika's Guest

Ahad, 17 Mei 2009

PAPER MUET ( SPEAKING )

13 Mac 2009-Rabu

Aku ada exam MUET session 1st kol 7.30 pg..
Aku satu team ngan Qila,Non & Nyot...

Candidate A : Aku
Candidate B : Nyot
Candidate C : Non
Candidate D : Qila

Soalan time tu nak kata senang tak senang sangat la...
Soalan pasal comunity service kat universiti / kolej....
Task A = can built character of student...

Task B pon aku tetap kekalkan Task A aku...

Peh,Task A aku agak teruk la..
Dak² ni kata suara aku nampak sangat bergetar & menggigil...
Sebenarnya aku betol² nervous time tu..
Nervous giler beb!!!!

Rase nak tercabut jantung aku time tu....
Gugup gile...

Task B ada gak la agrument..
Nyot disagree ngan idea aku...
Then,lastly dyowg setuju gak....

Aku tak dapat target tinggi² la kali ni..
Hopely dapat Band 3 r....
Kalu Band 4 atau Band 5 ok gak..huhu..
Kalu Band 6 lagi bagos...kah3.....

Ppe pn aku doakan semua candidate SMK Tun Sardon,
aku doakan dapat result yang cemerlang,gemilang,terbilang....
Amin....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...