Pengikut

Mustika's Guest

Ahad, 15 Januari 2012

Teddy Bear Buruk vs. Teddy Bear Baru



Hah ! Kepada gugurl semua, all of u msti ada Teddy Bear kan walaupun 1??
Xkisah la besar ke kecik ke,,,itu terpulang.

Hah ! ni aku nak ceta sikit pendapat aku ttg Teddy Bear..
"AKU" ?? Cam kasar sgt bunyinya..
Mulai skg ni aku nak bahasakan diri sebgai "Musz"

Berbalik kepada ceta tadi, Musz nak cetakan sikit ttg pendapat Musz ttg Teddy Bear.
Yeah of course most of all ada teddy bear.

Kat sini terdapat beberapa kategori peminat Teddy Bear:

1. Dpt/Beli Teddy Bear jenis keychain, pastu gantung la kat beg ke, kat handphone ke atau kat mana2 la..

2. Dpt/Beli Teddy Bear, letak atau lekatkan kat kereta. Katanya aksesori kereta. *musz xbpe suka rrr...

3. Dpt/Beli Teddy Bear yang saiz kecik/besar/sederhana, jadikan macam bantal peluk/bantal busuk. Hari2 peluk sampai bulu Teddy Bear tu kusut. Bau pon dah bau dia.

4. Dpt/Beli Teddy Bear, xkisah la saiz ape, perap dalam almari especially almari bercermin..Wat perhiasan. Bulunya ttap cantik lagi. Macam masih baru beli..*ni mesti syg nak guna atau jenis hargai pemberian owg.

5. Dpt/Beli Teddy Bear buat ada2 jew..Tengok owg lain beli, nak beli jugak kan?? Almaklum la, beli time ada diskaun. Cth: Kat Ayer Hitam, Johor. Pas tu Teddy Bearnya letak la kat mana2.Xguna pon..Sesaje beli.

6. Dpt/Beli Teddy Bear jenis bawa ke mana2. Dah mcm bwk pet la plak dia ni.. *Biasanya budak kecik la selalu wat camni TAPI ade gak budak besar wat camni.

7. Dpt/Beli Teddy Bear, kumpul banyak2 dalam bilik. Katanya hobi. Nak wat collection la tu..Tengok dlm bilik dia pon dah mcm zoo..Bila dah berhabuk, pyh nak bersihkan.

8. Dpt/Beli Teddy Bear tgok/peluk taip hari. Walaupon dah nmpak lusuh/koyak, tetap jahit.Tak sgup beli baru. Kalau owg lain buang/rosakkan, setahun menangis.

Itulah antara kategori2 manusia berkaitan Teddy Bear.

Berbalik kepada Teddy Bear Baru vs. teddy Bear Buruk, pada pendapat musz la..
.Kalau smbdy tu bg musz Teddy Bear, musz tetap peluk/jadikan mcm bantal busuk sebab itu tanda musz hargai pemberian smbdy tuh.
Skg ni sampai bulu Teddy Bear tu dah kusut. Reben tu dah xsenonoh dah.
Teddy Bear tu pon dah KEPAM dah..Bau pon dah bau musz...Ahahahaha...
Dah kira taraf Teddy Bear Buruk musz kerjakan dia..Ahahahahahah...


Tapi certain people tu suka simpan/letak kat mana2 utk perhiasan. Simpan elok-elok dalam almari/kat mana2. Xkisah la..itu mungkin cara dia mnghargai Teddy Bear tu. Bulu Teddy Bear tu tetap cantik cam Teddy Bear Baru. Padahal dah lama beli dah.

Kalau korang ada smtg nak share ttg Teddy Bear korang, komen jew kat sini. Kita sama2 kongsi kisah Teddy Bear kita.

4 ulasan:

  1. uit...aku seyes xde 1 teddy bear pn...hahaha...xminat..aku bukan teddy bear girl :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahah...xpew..t satu hari t ade la yang bagi...time konvo kew, time nikah t ke..
      *aku bercadang nk bg ko bear bila ko nikah t =p

      Padam
  2. teddy biru tu sama dgn yg sya..cuma sy punya kaler koko..hehe

    BalasPadam

COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...