Pengikut

Mustika's Guest

Isnin, 9 Januari 2012

Facebook + Contest + Ganjaran


Sangat x suka pabila LINE FACEBOOK x dapat nak connect !
Huuuiiiisssshhh~~!
Sape x marah weh kalau camni sllu..
Bengang weh ! Bengang !

Anyway, sape sini yg suka kalau aku dapat xdapat connect FACEBOOK ??
Leh ltak komen kat sini k :D
Aku xmarah pown..

Mne la thu kalau korang xsuka aku asik online jew,
pastu post ntah apa-apa yg mengarut2, anda dipersilakan untuk comment kat blog ni..
Xde masalah, my dear..
Dengan ada kritikan tu sekurang-kurangnya aku thu kan apa tggapan stalker2 cam korang terhadap aku ni :D



Dijemput MENGKRITIK aku atau apa-apa sahaja yang berkaitan dengan aku...
Komen sape paling SUPERB, ada la GANJARANNYA...
Komen kat blog ni taw..



Dont worry, aku bukan nak malukan korang, aku akan bagi HADIAH...
kat komen tu LETAK EMEL kamu sekali ye kalau nak komen..Senang kang nak bagi HADIAH tu nanti...

SELAMAT MENCUBA :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...