Pengikut

Mustika's Guest

Sabtu, 3 Disember 2011

JANGAN PERSALAHKAN DIA



Hah! Nak PESAN sikit kat stalker2 atau owg2 yg suka skodeng blog aku yg xsbrape nih...
& bg yg mgenali aku & pernah follow up ceta antara aku & dia, AKU MINTA TOLONG SANGAT2...
Jgnla kowg judge DIA sebagai pesalah or ppe..
Dia ok jew...Silap kami, biar antara kami jew yg thu..No need utk diperbesar2kan.
Bnda da settle...Aku & dia pon dah xde ppe..
Tok sah la menjaja ceta or tduh dia ppe...Dia baik owgnya..
Ckup sempurna la bg aku kalu nak dijadikan teman sepanjang hayat. Tapi bayang2 jdoh xnmpak g, tu yg terpisah tu..ahahaa...

Ok la, aku ceta sikit ttg DIA..
DIA seorang yang periang, nakal tapi bijak berkata2..
Pencinta GAME, & dia ni pon suka kucing..
*bagi sesape nak ushar2 dia, harap anda xtakot kucing...=p
CAT LOVER maaa~

Yang istimewa sgt ttg dia ni dy ni pandai buat lawak..
Mmg xkering gusi la kalu time happy ngn dia.

Bagi aku la ea, dy sbg pasangan aku DULU, dy mmg sowg llaki yg baik, bertggjawab & setia.
So, kat sini xde ceta kami berpisah sb salah sowg ade tman baru. NO NO NO!
& jgn la merimaskan DIA dengan persoalan mngenai aku.
Ppe hal kalu xpuas hati ke nak thu sgt ceta ttg aku, just text me k..
TOLONG BEBASKAN DIA. DIA RIMAS KALAU ORG TNYA DIA MACAM2..

Harap sgt kowg faham situasi nih..
Tolong ea..?

Tengok ni, sampai merayu camni dah~~ ahahah

& KEPADA SI DIA sekiranya KAMU baca entri ni,
jgn la marah2..
Just nak bersihkan nama KAMU jew..
AKU bukan la JAHAT SANGAT jadi owg..ahahahaha

3 ulasan:

  1. apa pun korang psagan yag terbaik n jgn pts kwn...dadada.... good luck

    BalasPadam
  2. saya xperlukan sape2 bersihkan nama saya n nempakkan dri sy ni baik o apa pn,,,,kita sama jew kat dunia ni,,pape pn gud luck to you..

    BalasPadam
  3. bersihkan nama owg itu perlu sekiranya kita rasa kita ptot buat sebegitu ^^

    BalasPadam

COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...