Pengikut

Mustika's Guest

Ahad, 5 Julai 2009

Pilih jgn tak pilih

pilih salah satu nombor yang mewakili fikiran anda sekarang. repost bulletin ini dalam masa 5minit selepas anda membacanya tidak melebihi sebulan. gunakan tajuk "nombor AKU adalah..."

1. baru lepas break up(happy sgt!)
2. baru lepas break up(sedih sgt!)
3. baru lepas break up(putus asa)
4. baru lepas break up(terpaksa)
5. baru lepas break up(saje jer!)
6. baru lepas break up(padan muka dia!)
7. single dan baru lepas kena reject (tak kisah pun. its your lost!)
8. single dan baru lepas kena reject (aduhh melepas lagi!)
9. single dan baru lepas kena reject (aku dah putus asa!)
10. single dan baru lepas kene reject (aku dah tak nak jumpa dia lagi!)
11. single dan sdg mencari
12. single dan happy sgt :)
13. single dan dah putus asa
14. single dan anti couple
15. single dan tak kisah
16. single dan sedang menyukai some1 (dia tak tahu)
17. single dan sedang menyukai some1 (saya harap dia suka saya jugak)
18. single dan menyukai some1 (dia fikir saya bergurau)
19. single dan meyukai some1 (tak mungkin dia couple dgn saya)
20.. single dan sedang memikirkan ex
21. berpunya (boring sgt!)
22. berpunya (kami akan break up)
23. berpunya (saya tak nak parents tahu)
24. berpunya (kami bahagia^^)
25. berpunya (parents dpt tahu tp kami akan teruskan jugak)
26. berpunya (dia curang!)
27. berpunya (kami akan berkahwin)
28. berpunya (terpaksa)
29. berpunya (kami cuma main2)
30. berpunya (kami pernah kiss/make out)
30 (a). berpunya untuk selamanya (tengah tunggu kenduri kahwin si dia dengan orang lain - aku happy giler siut!)
31. it's complicated~ (always pray for the best)
32. aku hanyalah aku...(aku). ...
33. aku single ~ pstu xGF aku kapel ngn budak umah aku sendiri (hahahahaha ~ aku rocks)
34.aku pn tak sure..mane nak apply..??

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

COMMENTS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...